VIDIĆ NE PRIČA SA NOVINARIMA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIĆ NE PRIČA SA NOVINARIMA

Samo za odabrane. Nemanja Vidić ne voli da se „druži“ s novinarima - to je opšte poznata stvar i potvrdila se juče na putu ka Sofiji, gde „orlovi“ sutra igraju prijateljsku utakmicu s Bugarskom. Međutim, Vida i te kako ima sluha za brojne obožavaoce.

Samo za odabrane.

Nemanja Vidić ne voli da se „druži“ s novinarima - to je opšte poznata stvar i potvrdila se juče na putu ka Sofiji, gde „orlovi“ sutra igraju prijateljsku utakmicu s Bugarskom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Međutim, Vida i te kako ima sluha za brojne obožavaoce.

- Nema izjava! Pa nećemo u aerodromskoj zgradi da pričamo o reprezentaciji - odgovorio je Vidić na molbu za razgovor sa „sedmom silom“.

U međuvremenu se srdačno pozdravio s predsednikom FSS Karadžićem i selektorom Petrovićem, čavrljao s jednim članom obezbeđenja reprezentacije i velikim rivalom iz Mančestera Aleksandrom Kolarovom. Po sletanju, pokazalo se da je prva zvezda srpskog fudbala, a dokaz su dali carinici i policajci Bugarske koji su se zatekli na pasoškoj kontroli u trenutku dolaska reprezentacije. Policajci su sigurno dobili priliku za fotografisanje i autograme, a možda i neki detalj iz Vidićevog druženja sa Dimitrom Berbatovim, ali su domaći novinari ostali kratkih rukava.

- Nećemo ovde da pričamo. Kasnije - rekao je bugarskim novinarima kapiten Srbije i Mančester junajteda, posle čega su TV ekipe počele da gase kamere.

Specijalni izveštač Kurira iz Sofije, Dejan Petković

Trening, šoping

Selektor Vladimir Petrović Pižon sa saradnicima obilazio butike po Sofiji

Ima se, može se!

Reprezentativci Srbije sinoć su odradili trening relaksacije na stadionu Georgi Asparuhov, a stručni štab obavio je mentalno razgibavanje u noćnoj šetnji po centru Sofije. Vladimir Petrović Pižon i njegovi saradnici Radovan Ćurčić, Srđan Vasiljević i Željko Boljević primećeni su kako daleko od hotela „Šeraton“ razgledaju ono što nudi glavni grad Bugarske.

Oni su samo na prvi pogled bili zaokupljeni sadržajem izloga i cenom robe, a u stvari su hodajući razrađivali taktiku za prijateljski meč sa ekipom Lotara Mateusa. Možda bi bilo bolje da su više pažnje obratili na obuću i odeću, jer jeftiniju metropolu teško će posetiti u skorije vreme. Moglo bi se reći da su cene od 30 do 50 odsto niže, a robne marke iste one koje smo u prilici da vidimo u Beogradu, pa ako ništa drugo, trebalo je da Pižon i saradnici obraduju lepše polovine za male pare.

Selektor mlade reprezentacije našao se u ulozi vodiča pošto je godinu dana života proveo u Sofiji kao pomoćni trener Slavoljuba Muslina u Levskom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uobraženko: Nemanja Vidić ne priča sa novinarima!

Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2010

Nemanja Vidić ne voli da se „druži“ s novinarima - to je opšte poznata stvar i potvrdila se juče na putu ka Sofiji, gde „orlovi“ sutra igraju prijateljsku utakmicu s Bugarskom. Međutim, Vida i te kako ima sluha za brojne obožavaoce. - Nema izjava! Pa nećemo u aerodromskoj zgradi da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.