VIDEO: Tuča Varvara i Delija u Morači!

Izvor: Mondo, 07.Okt.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Tuča Varvara i Delija u "Morači"!

Pogledajte snimke iz Podgorice, gde je došlo do sukoba navijača dva kluba tokom derbija 2. kola ABA lige.

Tuča huligana na košarkaškom derbiju!

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su ove nedelje uveče u 2. kolu ABA lige ekipu Budućnosti, koja im je prošlog proleća uzela i regionalnu titulu i pravo nastupa u Evroligi, međutim obnovljeno sportsko rivalstvo iz perioda nekadašnje zajedničke države donelo je i ružne scene, poput sukoba dve navijačke grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uz standardne uvrede na nacionalnoj osnovi.

Meč u krcatoj "Morači" bio je na kratko prekinut između prve i druge četvrtine zbog fizičkog obračuna između dve zaraćene navijačke grupe, Varvari i Delije.

Prema prvim informacijama iz Podgorice, huligani iz redova navijača Budućnosti uspeli su da se probiju do dela tribina gde su bili smeštene pristalice šampiona Sbije i tada je došlo do žestoke tuče. Neredi su potrajali sve dok se policija, uz pomoć pripadnika obezbeđenja hale, nije organizovala i razdvojila dve grupe.

U međuvremenu, pored uvreda na nacionalnoj osnovi, mogle su da se čuju i one upućene predsednik Crvene zvezde, Nebojši Čoviću.

Pogledajte snimke:



Izvor: YouTube/fM videos

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: "Varničilo" na tribinama u "Morači"!

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 08:16

Pogledajte snimke iz Podgorice, gde je bilo čarki na derbiju 2. kola ABA lige...Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su ove nedelje uveče u 2. kolu ABA lige ekipu Budućnosti, koja im je prošlog proleća uzela i regionalnu titulu i pravo nastupa u Evroligi, međutim obnovljeno sportsko rivalstvo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.