VIDEO: Tadić načeo čekićare

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Tadić načeo "čekićare"

Srpski reprezentativac Dušan Tadić nagovestio je bolju formu. Ofanzivni vezista Sautemptona doveo je svoj tim u vođstvo u 13. minutu na gostovanju Vest Hemu.

Srbin je realizovao munjevitu akciju kluba sa juga Engleske i posle asistencije Šejna Longa matirao čuvara mreže "čekićara".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Tadić NIJE načeo "čekićare"

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2015

Srpski reprezentativac Dušan Tadić nagovestio je bolju formu. Ofanzivni vezista Sautemptona učestvovao je u vođstvo svog tima na gostovanju Vest Hemu. Iako se najpre činilo da je Srbin postigao pogodak, naknadnim pregledima ustanovljeno je da je Karl Dženkinson poslednji dirao loptu....Vest Hem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.