(VIDEO) Stiže DŽordana: Lebron Džejms četvrti put MVP lige

Izvor: Press, 04.Maj.2013, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Stiže DŽordana: Lebron Džejms četvrti put MVP lige

Liga će u nedelju objaviti zvanične rezultate glasanja a ostaje da se vidi da li će prvi put u istoriji neki igrač dobiti maksimalan broj glasova.
Džejms je predvodio Majami do prvog mesta u regularnom delu sezone sa skorom 66-16. Prosečno je beležio 26,8 poena, osam skokova i 7,3 asistencije, uz procenat šuta od 56,5  odsto, što mu je rekord karijere.
- Džejms je zaslužio nagradu. Ovo je bila istorijska sezona za njega, bolja nego prethodne dve godine, što je zaista teško ostvariti - rekao je LEbronov treer Erik Spulstra.
Prošle nedelje Džejms je osvojio drugo mesto u izboru za najboljeg defanzivca lige, drugu godinu za redom.

 
Izvor: Pressonline

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Lebron po četvrti put najkorisniji igrač

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Maj.2013

Lebron Džejms je ušao u društvo slavnih jer je po četvrti put izabran za najkorisnijeg igrača NBA lige. Košarkaš Majamija je, iako liga zvanično to tek treba da saopšti u nedjelju, prema informacijama novinske agencije Asošijejted pres ubjedljivo osvojio ovu nagradu. Ostalo je samo pitanje...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.