VIDEO: Srbija slavi u transu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2014, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Srbija slavi u transu

Više stotina Beograđana na ulicama slavi plasman košarkaške reprezentacije Srbije u finale Svetskog prvenstva u Španiji.

Herojska pobeda Srbije proslavljena je širom Srbije i Republike Srpske

 

Neposredno po završetku polufinalnog meč u kojem je Srbija u petak pred ponoć pobedila Francusku sa 90:85, navijači su automobilima krenuli ka centru Beograda gde uz zvuke sirena i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << skandiranje slave plasman reprezentacije u finale šampionata sveta.

 

Plasman košarkaša Srbije u finale, prvo od 2002. godine, slavi se i širom Srbije i Republike Srpske.

 


Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači na ulicama širom Srbije slave plasman u finale SP! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2014

U više gradova u Srbiji ali i Republici Srpskoj navijači su se večeras okupili kako bi proslavili uspeh košarkaške reprezentacije Srbije na Mundobasketu u Španiji.

Nastavak na Sportske.net...

VIDEO: Ovako se u Baru proslavila pobeda Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2014

Slavi Srbija i Republika Srpska, ali slavi i Crna Gora fenomenalan uspeh "orlova" i plasman u finale Svetskog prvenstva u Španiji...Pogledajte kako su Barani proslavili plasman Srbije u finale Mundobasketa:.. 

Nastavak na Vesti-online.com...

VIDEO: Ovako se slavi u Srbiji i Repulici Srpskoj

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2014

Više stotina Beograđana na ulicama slavi plasman košarkaške reprezentacije Srbije u finale Svetskog prvenstva u Španiji. ..Herojska pobeda Srbije proslavljena je širom Srbije i Republike Srpske.. ..Neposredno po završetku polufinalnog meč u kojem je Srbija u petak pred ponoć pobedila Francusku...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.