(VIDEO) PLUS 26: Mega deklasirala Zadar za prvu pobedu u 2016.

Izvor: Kurir, 02.Jan.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PLUS 26: Mega deklasirala Zadar za prvu pobedu u 2016.

Košarkaši Mega Leksa pobedili su Zadar sa 87:61 u prvoj utakmici ABA lige u Novoj 2016. godini, u okviru 18. kola.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su upisali 12. pobedu u regionalnom takmičenju i tako se učvrstili na četvrtom mestu. Sa druge strane, Zadar je doživeo 11. poraz i sada drži devetu poziciju.

Timoti Luvavu je bio najbolji u timu Mege sa 29 poena, devet skokova i pet asistencija, odnosno indeksom korisnosti 38. Boris Savović je dodao 11 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i osam skokova, a Alfa Kaba isti broj poena i pet skokova.

Na drugoj strani, Glen Kosi je imao 14 poena, dva više od Borisa Baraća, koji je upisao i devet skokova, i Ivana Marinkovića, koji je imao pet skokova.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.