(VIDEO) OSVETA ZA SRBE: Navijači u Nikšiću skandirali Ubij Šiptara i petardom prekinuli meč

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OSVETA ZA SRBE: Navijači u Nikšiću skandirali ''Ubij Šiptara'' i petardom prekinuli meč

Pristalice košarkaša  Sutjeske prekinuli meč Balkanske lige protiv prištinskog Sigala.

Nakon što su navijači Peći provocirali košarkaše Sutjeske iz Nikšića i skandirali im ”Ubij Srbina”, fanovi crnogorskog tima su vratili milo za drago košarkašima Sigala iz Prištine.

Osim što su skandirali ”Ubij Šiptara” navijači Sutjeske su i prekinuli meč pošto su ubacili petardu i pogodili jednog od igrača prištinskog tima.

Ubrzo nakon što je petarda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pogodila jednog igrača Sigala i eksplodirala, gostujući košarkaši nisu hteli da se vrate na teren, iako je policija intervenisala i ispraznila deo tribina.

Gosti se, nisu vratili na teren, pa je delegat utakmice Kamen Tošev, na konsultaciju sa sportskim direktorom lige Šejom Striksom, odlučio da se meč ne nastavi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Balkanska pravila u Nikšiću: Albanci zbog petarde pobegli sa terena! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2015, 00:27

Navijači Sutjeske prekinuli meč Balkanske lige u košarci protiv Sigala iz Prištine..Pristalice košarkaša Sutjeske prekinuli su meč Balkanske lige protiv prištinskog Sigala...Nakon što su navijači Peći provocirali košarkaše Sutjeske iz Nikšića i skandirali im ”Ubij Srbina”, fanovi crnogorskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.