(VIDEO) Neviđeno: Isključeni igrač spasao svoj tim poraza

Izvor: Press, 04.Apr.2013, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Neviđeno: Isključeni igrač spasao svoj tim poraza

Naime Selsinjo je glavom odbranio udarac protivničke ekipe, dok je njegov golaman bio van gola.
 
Sve bi bilo uredu da Selsinjo u tom trenutku nije bio isključen. Međutim defanzivac nije napustio teren, već je iza svog gola posmatrao akciju protivnika a potom odmah uleteo na gol i spasao svoju ekipu od poraza, ispravivši tako katastrofalnu grešku svog čuvara mreže koji je glavni krivac.

Sudija je u tom trenutku kao solomonsko rešenje svirao indirekt posle kojeg nije bilo promene rezultata. Meč je na kraju završen rezultatom 2:2, dok je Selsinjo zaradio šest mečeva suspenzije.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NEVEROVATNO: Isključeni igrač spasao svoj tim poraza!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2013, 14:03

Selsinjo je zbog ovog postupak suspendovan na šest mečeva..RIO - Fudbaler brazilskog kluba Bangua Celsinjo spasao je svoj tim poraza pošto je na meču sa ekipom Duke de Kaksias uleteo na teren i izbacio loptu sa gol linije iako je bio isključen...Fudbaler Bangua je dobio crveni karton, a meč je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.