(VIDEO) NE PRAŠTAJU IZDAJU: Navijači Standarda na zastavi odsekli glavu bivšem igraču

Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NE PRAŠTAJU IZDAJU: Navijači Standarda na zastavi odsekli glavu bivšem igraču

Stiven Defur je branio boje Standarda iz Liježa punih pet godina, a danas nastupa za Anderleht

Pred početak meča između fudbalera Standarda i Anderlehta navijači domaće ekipe istakli su jednu veoma kontroverznu zastavu.

"Ili crven, ili mrtav", glasio bi prevod onoga što su napisali navijači Standarda iz Liježa.

Oni su pred početak meča protiv Anderlehta koji predstavlja derbi belgijskog šampionata istakli zastavu sa ovim natpisom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a što ceo prizor čini gorčim, na zastavi je bila odsečena glava sa likom Stivena Defura, sadašnjeg člana Anderlehta.

Inače, Stiven Defur je branio boje Standarda iz Liježa punih pet godina. Standard je pobedio 2:0, a Defur je isključen u 52. minutu. Aleksandar Mitrović nije igrao za Anderleht.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barbiko, dobrodošao u pakao! Bizarno isključenje izdajice Defura presudilo Anderlehtu: Navijači bacali stolice na teren, Vukomanović srušio šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2015

Standard u velikom derbiju Belgije bolji od Ljubičastih, koji su pali posle crvenog kartona bivšeg igrača kluba iz Liježa - 2:0..U ljubavi, ratu i fudbalu sve je dozvoljeno! Osim izdaje. Upravo je taj „prekršaj“ letos napravio Stiven Defur odlukom da obuče dres Anderlehta i tako zabode nož...

Nastavak na MozzartSport.com...

VIDEO: Navijači igraču "odsekli glavu"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2015

Pet godina nosio je dres Standarda iz Liježa, a danas su mu navijači istog kluba "odsekli glavu". Stiven Defur obukao je dres ljutog rivala Anderlehta, a ukoliko se pitate zašto je ostao "obezglavljen i na to su dali odgovor - "Ili u crvenom ili mrtav"...Na kraju je Standard odneo pobedu (2:0), a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Postupak protiv navijača zbog uvredljive zastave (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jan.2015, 12:51

Belgijske vlasti i čelnici Fudbalskog saveza zatražili su danas da se pokrene postupak protiv navijača Standarda iz Liježa koji su tokom utakmice sa Anderlehtom razvili veliku zastavu na kojoj je nacrtana odrubljena glava protivničkog fudbalera Stivena Defura.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.