(VIDEO) MILAN VODIO DO 83. MINUTA, ALI IZGUBIO: Fiorentina potpisala otkaz Filipu Inzagiju?

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) MILAN VODIO DO 83. MINUTA, ALI IZGUBIO: Fiorentina potpisala otkaz Filipu Inzagiju?

Golovima Rodrigeza i Hoakina "viola" napravila preokret u finišu meča

Fudbaleri Fiorentine savladali su Milan u utakmici 27. kola Serije A rezultatom 2:1 (0:0) iako su "rosoneri" vodili do 83. minuta.

Domaćin je na "Artemio Frankiju" postigao dva gola za šest minuta i sa 45 osvojenih bodova nastavio poteru za Napolijem sa bodom više, u borbi za četvrto mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Rosoneri" su poveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << golom Matije Destra u 56. minutu, izjednačio je u 83. Gonzalo Rodrigez na asistenciju Hoakina, koji je zatim u 89. doneo veliku radost domaćin navijačima.

Milan je ostao na desetom mestu sa 35 bodova, a ovaj poraz, osmi u 27 kola, možda je i kap koja će preliti čašu žuči kod klupske uprave, posle čega bi trener Filipo Inzagi mogao da dobije otkaz, koji mu se odavno sprema.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.