(VIDEO) KK: Bufon doneo bronzu azurima

Izvor: Press, 30.Jun.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KK: Bufon doneo bronzu azurima

Strelci u regularnom toku za azure bili su Astori u 24. i Dijamanti iz slobodnog udarca u 73, a za Urugvaj dvostruki strelac bio je Edinson Kavani, u 58. i 78. minutu, drugi iz slobodnog udarca.
Junak penala bio je golman Italije i JUventusa Điđi Bufon koji je zaustavio tri šuta Urugvajaca - Dijega Forlana, koji je bio neprecizan s bele tačke i u polufinalu protiv Brazila, Kaseresu i Garganu dok je čuvar mreže albiselesta Fernando Muslera zaustavio šut De Skilja.
Italja je od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 110. minuta igrala s  desetoricom jer je zbog drugog žutog kartona isključen Montolivo. Finale Kupa konfderacija na programu je od ponoći po srednjeevropskom vremenu a sastaju se domaćin Brazil i svetski i evropski šampion Španija.
Pogledajte golove iz regularnog dela utakmice za treće mesto:

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.