(VIDEO) KAKVA NESREĆA ZA SVONSI: Pogledajte slučajni gol za pobedu Liverpula

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAKVA NESREĆA ZA SVONSI: Pogledajte slučajni gol za pobedu Liverpula

Vredi pogledati kako je defanzivac "labudova" pomogao igraču Liverpula da se upiše u strelce

Fudbaleri Liverpula pobedili su u meču 29. kola Premijer lige na gostovanju Svonsiju čudnim golom Džordana Hendersona - 1:0.

Danijel Staridž je dao fantastičan pas, Henderson je stigao loptu na ivici protivničkog šesneasterca i kada se spremao da šutne, uklizao je jedan domaći defanzivac. Taj fudbaler Svonsija nije imao sreće, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jer je napucao loptu u Hendersonovu nogu, od koje se ona odbila i lobovala golmana Lukasa Fabijanskog.

Neverovatno! Kakva sreća za "crvene" i kakva nesreća za "labudove" u 68. minutu.

Stiven Džerard nije učestvovao u akciji kod gola, ali izgleda da Liverpul nije mogao da povede dok legendarni kapiten ne izađe na teren. Džerard je na teren istrčao u 64. minutu, prvi put još od početka februara kada se povredio. Odmah mu je traka stavljena na ruku.

Trener Liverpula Brandan Rodžers ostavio je srpskog internacionalca Lazara Markovića na klupi.

Liverpul je peti na tabeli Premijer lige sa 54 boda, dva manje od Mančester junajteda, tri od Arsenala, četiri od Mančester sitija..

Svonsi je ostao deseti sa 40 bodova.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.