(VIDEO) KAKAV MALER: Jokić doživeo povredu!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2016, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KAKAV MALER: Jokić doživeo povredu!

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić doživeo je povredu na meču protiv ekipe Bostona.

Jokić je u jednom duelu sa Ejveri Bredlijem dobio udarac u desnu potkolenicu i zbog povrede je morao ranije na napusti meč.

Još uvek nije poznata ozbiljnost povrede, a po svemu sudeći srpski košarkaš najverovatnije neće igrati naredni meč protiv Vašingtona.

Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode i da će Nikola Jokić biti spreman na Ol-star meč.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Podsetimo, Jokić nije imao svoje veče u porazu Denvera od Bostona 111:103. On je za 19 minuta u igri postigao tri poena, uz sedam skokova i četiri asistencije, a iz igre je šutirao 1/6.

Avery Bradley gives up nearly a foot to Nikola Jokic. After watching this play, do you think he cares? pic.twitter.com/S727XiRgUP

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jokić se povredio u utakmici sa Bostonom

Izvor: B92, 28.Jan.2016

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić povredio je desnu potkolenicu u utakmici protiv Bostona i morao je ranije da napusti meč...Potencijalni reprezentativac Srbije je na sredini treće deonice pokušao da poentira u kontranapadu, ali ga je u tome sprečio bek Seltiksa Ejveri Bredli...Jokić je tom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.