(VIDEO, FOTO) NOVI ISPAD SRBINA: Mitrović isključen već u 16. minutu, Arsenal lako do pobede

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO, FOTO) NOVI ISPAD SRBINA: Mitrović isključen već u 16. minutu, Arsenal lako do pobede

NJUKASL - Fudbaler Njukasla i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović isključen je već u 16. minutu meča 4. kola engleske Premijer lige protiv Arsenala.

Mitrović je oštro startovao na protivničkog igrača Fransisa Kokelana, a sudija Andre Mariner mu je odmah pokazao direktan crveni karton. Srbin je nagazio đonom protivničkog igrača po cevanici.

Bit harsh isn't it? pic.twitter.com/h3wYr1pRmU

Mitrovic gets sent off for Newcastle pic.twitter.com/kr9q4zNivw
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Mitrović je uoči početka nove sezone stigao u Njukasl kao veliko pojačanje iz Anderlehta, ali se još nije upisao u strelce. On je u prva četiri kola Premijer lige dobio dva žuta i jedini crveni karton.

Srbin je na debiju za Njukasl na meču protiv Sautemptona dobio žuti karton posle samo 11 sekundi provedenih u igri, a na duelu sa Svonsijem opomenut je posle dva minuta.

Isključenje Mitrovića je bio šok za domaći tim, koji u nastavku meča sa igračem manje nije imao šanse protiv Arsenala.

"Tobdžije" su pobedile 1:0 autogolom Fabrisija Koloćinija u 52. minutu.

Tim Arsena Vengera imao je još mnogo šansi da pobedu učini ubedljivijom, ali je pred golom domaćina blistao Tim Krul. "Svrake" nisu imale nikakve šanse da dođu ni do boda, pa će na prvu prvenstvenu pobedu morati još da sačekaju. Njukasl je ostao na dva osvojena boda, dok Arsenal sada ima sedam.

Iako su domaći navijači i igrači imali mnogo zamerki na suđenje Marinera, ne samo zbog crvenog kartona Mitroviću, treba reći da je glavni arbitar oštetio goste kojima nije dosudio očigledan penal.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitroviću direktan "crveni"! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Avg.2015

Reprezentativac Srbije isključen je u 16. minutu utakmice Njukasl - Arsenal...Foto: Getty Images/Pete Norton..Četiri nastupa, nijedan gol, dva žuta i jedan crveni karton!..Nezavidan start Aleksandra Mitrovića u engleskoj Premijer ligi, u dresu Njukasla, gde reprezentativcu Srbije zbog nekontrolisane...

Nastavak na Mondo...

BL - Štutgart glavni konkurent za ispadanje, poraz Augsburga

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015

Odigrano je pet utakmica danas u Bundesligi, najzanimljivije je bilo u Kelnu i Štutgartu. Poraz Partizanovog rivala na domaćem terenu...Verovatno najzanimljivija utakmica dana bila je u Kelnu gde su igrali domaći Keln i Hamburg...Nakon nešto manje zanimljivog prvog poluvremena Hamburg je krenuo odlično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.