VIDEO: Dončić hteo da bude heroj, Jokić - za pobedu!

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dončić hteo da bude heroj, Jokić - za pobedu!

Sjajna završnica utakmice između Dalasa i Denvera u kojoj je Luka Dončić, zakucavanjem na šest sekundi do kraja mogao da bude heroj, ali je Nikola na to odgovorio "vinerom". Ludilo u dvorani!

Toliko je dobar da mu je neprijatno!

Nikola Jokićje hladan kao špricer pogodio "dvojku" pored Dvajta Pauela uz zvuk sirene za pobedu Denvera nad Dalasom (100:99), kao da je u pitanju bila trening utakmica, dok je verovatno svestan važnosti pogotka postao tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nakon što su svi saigrači počeli da slave.

Dvorana "Pepsi centar" je ustala na noge i skandirala "MVP" košarkašu koji briljira ove sezone u njihovom dresu, čak iako brojke protiv Dalasa nisu bile toliko visoke.

Postigao je 11 poena, imao 14 skokova i osam asistencija, dok je umalo bio i tragičar utakmice pošto je na samo šest sekundi do kraja Luka Dončić zakucao za vođstvo.

Mladi slovenački košarkaš je prevario Plamlija na fintu, pretrčao na prvom koraku i imao otvoren put ka košu za zakucavanje, da bi promašio dodatno slobodno bacanje i omogućio Denveru da im je dovoljno samo dva poena za pobedu.

I bilo je! Pogledajte spektakularan finiš utakmice!



Izvor: YouTube/SNTV

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpsko košarkaško čudo, Jokić uz zvuk sirene srušio Dončićev Dalas (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2019

Srbija u svojim redovima nema samo jednog od najboljih evropskih košarkaša, već ima pravog genija pod obručima koji je u stanju da se na svakoj utakmici transformiše u heroja svog tima. Nikola Jokić je uspeo baš to, kao nebrojano puta dosad bio je heroj Denverove publike, koju je ovog puta...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.