(VIDEO) DEBI NEMCA NA KLUPI REDSA	: Liverpul ne pobeđuje ni sa  Klopom

Izvor: Kurir, 17.Okt.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DEBI NEMCA NA KLUPI REDSA : Liverpul ne pobeđuje ni sa Klopom

Crveni su na gostovanju Totenhemu odigrali meč bez golova.

Fudbaleri Totenhema i Liverpula igrali su bez golova u prvom meču devetog kola, na debiju Jirgena Klopa u Premijer ligi.

Nemački stručnjak je prvi put predvodio "redse" sa klupe, a odličan meč na Vajt Hart Lejnu obeležili su golmani dve ekipe.

Golmani Ugo Loris i Simon Minjole su fantastičnim odbranama sprečili pogotke Divoka Origija, Adama Lalane, Filipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kutinja i Lukasa Leive s jedne, te Harija Kejna, Klintona Nđijea i Jana Vertongena s druge strane.

Ekipe tako drugim uzastopnim remijima ostaju u sredini tabele, Totenhem je sedmi sa 14 bodova, a Liverpul dve pozicije niže sa bodom manje.

Jürgen Klopp Debut for Liverpool - Tottenham vs... by HDFootball2015

Jürgen Klopp Reaction after Divock Origi... by sports-live1

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.