VIDEO DA SE NAJEŽIŠ: Napadamo, blizu smo, GOOOL!!!

Izvor: Mondo, 10.Okt.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO DA SE NAJEŽIŠ: Napadamo, blizu smo, GOOOL!!!

Pogledajte kako su tribine iščekivale pogodak Srbije i trenutak napetosti dok se čitavim stadionom nije zaorilo GOOOOL!

Kakvo veče u Beogradu!

Reprezentativci Srbije izdržali su pritisak koji im je bio na plećima i pobedom nad Gruzijom (1:0), pred oko 35.000 gledalaca, obezbedili su direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine, što je povratak "orlova" na veliku scenu posle osam golova.

Bilo je zvižduka u prvom delu kada su se "vezale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << noge" našim igračima, ali nakon nešto boljeg ulaska u drugo poluvreme, i zaređanih šansi, i publika je počela da bodri reprezentativce.

Aleksandar Prijović bio je junak ove večeri pošto je u 74. minutu postigao gol za pobedu, a vi pogledajte kako je iz ugla navijača protekla čitava akcija.

Prisetite se da je Branislav Ivanović osvojio loptu, krenuo silovito napred, dao sve od sebe kako bi se oslobodio dvojice čuvara, pa gurnuo loptu u prostor na desnoj strani za Aleksandra Mitrovića koji je lepo na drugoj stativi pronašao svog imenjaka Prijovića koji uklizava i...

....GOL! IDEMO NA SVETSKO PRVENSTVO!

Kakvo slavlje na tribinama, kakav video da se naježiš!

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.