(VIDEO) CRVENI ŠPALIR ZA PLAVE ŠAMPIONE: Fudbaleri Liverpula obavili neprijatnu dužnost

Izvor: Kurir, 10.Maj.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) CRVENI ŠPALIR ZA PLAVE ŠAMPIONE: Fudbaleri Liverpula obavili neprijatnu dužnost

Čelsi i Liverpul igrali 1:1 pošto su pre početka Stiven Džerard i saigrači morali da aplaudirali Branislavu Ivanoviću i ostalim Murinjovim izabranicima

Fudbaleri Čelsija su peti put u svojoj istoriji, a četvrti put od osnivanja Premijer lige postali šampione Engleske. Titulu su "overili" u prošlom kolu minimalnom pobedom nad Kristal Palasom. Kako tradicija na Ostrvu nalaže, na prvoj sledećoj utakmici rivali moraju da im naprave špalir i aplaudiraju prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izlaska novih šampiona na teren.

Verovatno da Čelsi nije mogao da izabere "slađeg" protivnika za čestitke. "Plavci" u 36. kolu Premijer lige dočekuju Liverpul, trofejni klub koji na naslov prvaka čeka 25 godina, a čekaće makar još jednu. "Crveni" nisu nijednom stigli do engleskog trona osnivanja Premijer lige...

Zbog svega toga sigurno je bilo bolno Stivenu Džerardu i drugovima što sumorali da izađu na teren "Stamord bridža" pre "plavaca", naprave špalir i aplauzom ih pozdrave prilikom izlaska na teren.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Golove su postigli Džon Teri u 4. minutu i Stiven Džerard u 44. Za Čelsi, naravno, ovaj meč nije imao rezultatski značaj, dok je Liverpul ostao na petom mestu sa 62 boda. "Crveni" su šest bodova iza Mančester junajteda, tako da će Liga šampiona za njih ostati samo san u sledećoj sezoni.

Za tim Žozea Murinja srpski internacionalac Branislav Ivanović odigrao je ceo meč, dok je Nemanja Matić na teren ušao u 60. minutu. Na drugoj strani Lazar Marković nije bio ni na klupi.

The #LFC players applaud #CFC on to the pitch #Respect pic.twitter.com/DFat4zJcKR

PIC | Steven Gerrard and his Liverpool team-mates give champions Chelsea the guard of honour pic.twitter.com/PkcIxUUxMA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) CRVENI ŠPALIR ZA PLAVE ŠAMPIONE: Pogledajte kako su fudbaleri Liverpula obavili neprijatnu d

Izvor: Kurir, 10.Maj.2015

Stiven Džerard i saigrači shodno tradiciji morali da aplaudiraju fudbalerima Čelsija..Fudbaleri Čelsija su peti put u svojoj istoriji, a četvrti put od osnivanja Premijer lige postali šampione Engleske. Titulu su "overili" u prošlom kolu minimalnom pobedom nad Kristal Palasom. Kako tradicija na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.