VIDEO: Bane na rođendan pogodio za vođstvo Zenita

Izvor: B92, 22.Feb.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Bane na rođendan pogodio za vođstvo Zenita

Branislav Ivanović na najbolji mogući način obeležio je 34. rođendan, pošto je postigao gol za vođstvo Zenita protiv Seltika.

Ruski klub dočekao je prvaka Škotske u revanš meču šesnaestine finala Lige Evrope u Sankt Peterburgu, a kapiten reprezentacije Srbije već u osmom minutu anulirao je minimalni trijumf 'Kelta' iz Glazgova pre sedam dana.

Leandro Peredes idealno je izveo udarac iz ugla poslavši loptu na peterac, gde Bane skače i u svom stilu trese mrežu.

Nastavio je duel da se razvija u korist ekipe Roberta Mančinija jer je, u 27. minutu, Daler Kuzjajev duplirao vođstvo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SAM SEBI ČESTITAO ROĐENDAN: Branislav Ivanović postigao gol za vođstvo Zenita

Izvor: Kurir, 22.Feb.2018

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbjie Branislav Ivanović, postigao je prvi pogodak svog tima na meču sa Seltikom u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

Nastavak na Kurir...

Bane Ivanović u timu osmine finala LE

Izvor: MozzartSport.com, 23.Feb.2018, 12:24

Kapiten srpske fudbalske reprezentacije, Branislav Ivanović u Sankt Pereburgu doživljava drugu fudbalsku mladost. As iz Sremske Mitrovice, koji je juče napunio 34 godine, jedan je od najzapaženijih ove sezone u redovima Zenita, a koliko je važan za tim iz ruske carske prestonice dokazao je i pogotkom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.