(VIDEO) BOGDANOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO NAVIJAČE KINGSA: Pogledajte majstoriju Bogdana o kojoj bruji cela Amerika

Izvor: Press, 29.Nov.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) BOGDANOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO NAVIJAČE KINGSA: Pogledajte majstoriju Bogdana o kojoj bruji cela Amerika

Sakramento Kingsi izgubili su samo dan posle pobede nad šampionima, Golden Stejtom. Ovoga puta izgubili su od Milvoki Baksa sa 112:87, a Bogdan Bogdanović je opet napravio potez večeri.
Kingsi ovoga puta nisu uspeli da ponove dobru partiju kao protiv Voriorsa, naprotiv doživeli su težak poraz pred svojim navijačima. Njih je deklasirao Milvoki sa čak 25 poena razlike (112:87).
Bogdanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kao rezerva na parketu proveo 19 minuta, postigao je sedam poena (šut 1/1 za dva, a 1/2 za za tri), uz dve osvojene lopte, što je bilo najviše u taboru "kraljeva" i jednu asistenciju koja je bila pravo remek delo.
Bogdan je bez gledanja, preko glave, atraktivno bacio loptu ka košu rivala, a centar Vili Koli-Stajn to iskoristio za zakucavanje.
Baksi su Baksi su se poigravali sa ekipom Sakramenta, predvođeni Janisom Adetokunpoom, koji je ubacio 32 poena za samo 26 minuta, kao i Erikom Bledsoom (21) koji je lako izlazio na kraj sa protivničkim čuvarima.
Denver Nagetsi su izgubili na gostovanju od Jute Džez sa 106:77, au sivilo ekipe se uklopio i Nikola Jokić. On je za 26 minuta ubacio 7 poena (3-7 šut iz igre) uz 6 skokova i isto toliko asistencija.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.