(VIDEO) ARSENALOV TRAGIČAR: Pogledajte neverovatnu šansu koju je propustio Žiru za prolaz dalje

Izvor: Kurir, 17.Mar.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ARSENALOV TRAGIČAR: Pogledajte neverovatnu šansu koju je propustio Žiru za prolaz dalje

Francuz, inače strelac prvog gola na meču, mogao da se proslavi, ali je njegov šut zaustavio golman Subašić

Fudbaler Arsenala Olivije Žiru mogao je da postane heroj svog kluba i njegovih navijača, ali je na kraju postao tragičar posle revanša osmine finala Lige šampiona.

"Tobdžije" su kao gosti pobedili Monako 2:0, ali im to nije bilo dovoljno za prolaz u četvrtfinale, jer su u Londonu izgubile 1:3.

Upravo je francuski napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << doveo Arsenal u vođstvo u 36. minutu utakmice na stadionu Luj Drugi, a Remzi je povećao prednost u 79. minutu. Tada je londonskom timu nedostajao samo još jedan gol za čudo.

A kakvu je šansu imao Žiru u 83. minutu, čudo je što se čudo nije dogodilo!

Francuz je sa četiri, pet metara od domaćeg gola u skoku nogom "uhvatio" loptu i poslao je ka mreži, ali je hrvatski čuvar mreže iz Monaka Danijel Subašić sjajno reagovao, pa je Arsenal umesto 3:0 dobio samo korner.

Pogledajte:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.