VEZISTA PRED ODLASKOM SA MARAKANE: Juventus se RASPITUJE za Zvezdinog bisera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2021, 19:33

VEZISTA PRED ODLASKOM SA MARAKANE: Juventus se RASPITUJE za Zvezdinog bisera!

Zapisan je u tefteru.

Danima unazad spekuliše se o potencijalnom odlasku Andrije Radulovića iz Crvene zvezde u ovom prelaznom roku. Trener Dejan Stanković naglasio je mladom vezisti da u prolećnom delu sezone ne računa na njega, odnosno, da je za njega najbolja opcija da ode na pozajmicu u Grafičar.

Takva opcija je propala, pošto je Radulović odbio Zvezdinu filijalu, zbog želje da igra u Superligi Srbije ili inostranstvu. Sportski direktor srpskog šampiona Mitar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mrkela je potvrdio nezadovoljstvo talentovanog ofanzivca, ali nije želeo da previše priča o ovoj temi, koja je i dalje velika nepoznanica za javnost.

Još uvek se ne zna šta će biti sa Radulovićem, koga su ranije pratili gradski rivali Milan i Inter, a sada se pojavilo i interesovanje šampiona Serije "A" - Juventusa!

Kako prenosi "Kalčomerkato", "Stara dama" je zainteresovana za Andriju Radulovića i prati celu situaciju na Marakani. Za sada nije bilo konkretnih ponuda od iz Torina, ali definitivno da se mladi vezista našao u tefterima agenta italijanskog vladara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.