Izvor: HotSport.rs, 10.Jun.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ ŠPANIJE: Kasiljas i srpski reprezentativac bi mogli da postanu saigrači

Ukoliko se Njukasl i Napoli dogovore oko razmene Aleksandra Mitrovića i Pepea Reine uz doplatu, italijanski klub će krenuti u potragu za novim golmanom.

Španski mediji su preneli da bi 36- godišnji Iker Kasiljas karijeru mogao da nastavi u Napoliju.
Najnovija informacija je da bi Iker Kasiljas mogao da pređe na San Paolo pošto su njegovi agenti ponudili Španca italijanskom klubu.
Poslednjih dana pojavile su se informacije da se za njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << usluge interesuju i Pari Sen Žermen, Marsej i Liverpul, a čini se da su se u trku uključile i neke ekipe iz La Lige.


Iako je Iker svojevremeno rekao da se nikada neće vratiti u španski fudbal i da tamo ne bi igrao za neki drugi klub osim Reala, to bi moglo oda se promeni, jer su za usluge Kasiljasa navodno su zainteresovane četiri ekipe iz La Lige i to Sevilja, Real Sosijedad, Las Palmas i Malaga.

Kasiljas je pre dve godine stigao u Porto iz matičnog Real Madrida, a sada je vreme za izbor trećeg kluba u karijeri.
Ako odluči da to bude u ekipi Napolija- Iker na golu, Mitar u napadu bi stvarno bili zanimljivi deo ekipe.
The post VESTI IZ ŠPANIJE: Kasiljas i srpski reprezentativac bi mogli da postanu saigrači appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.