VEST DANA PRED MEČ DECENIJE: ”Rosoneri” mogu da odahnu! Leao NEĆE NIGDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 17:59

VEST DANA PRED MEČ DECENIJE: ”Rosoneri” mogu da odahnu! Leao NEĆE NIGDE

Portugalac potpisuje...

Milan večeras igra utakmicu decenije u okviru polufinala Lige šampiona gde će protiv gradskog rivala Intera u prvom duelu biti nominalni domaćin. I dok navijači nestrpljivo iščekuju spektakl na San Siru, iz Lombardije stižu sjajne vesti za "rosonere".

Novinar renomiranog Atletika Džejms Hornkasl preneo je informaciju da je Milan produžio ugovor sa najvrednijim fudbalerom Rafaelom Leaom (23).

Portugalac je navodno potpisao novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ugovor koji će važiti do leta 2028. godine, dok je prethodni bio na snazi do juna 2024. godine.

Rafa Leao signs new five-year deal to stay at AC #Milan https://t.co/7PFc4WyhDk

— James Horncastle (@JamesHorncastle) May 10, 2023

Velika je opasnost pretila "rosonerima" da izgube najboljeg igrača Serije A prošle sezone za obeštećenje ispod cene ili potpuno besplatno, ali pregovori su ipak urodili plodom.

On i ove sezone igra sasvim dobro, na 44 natupa postigao je 13 golova uz 13 asistencija, međutim neizvesno je Leaovo učešće na večerašnjem meču zbog povrede prednje lože.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, Vatrena navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.