Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELO U ‘KUĆI FUDBALA’: Tole ‘namešta’ i pitanja za premijera Vučića! (FOTO)

Zanimljiva konverzacija između premijera Aleksandra Vučića i igrača, selektora i članova rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije u ‘Kući fudbala’ u Staroj Pazovi.

– Jedino što je Srbija očekivala bilo je da se borite za njenu zastavu i vi ste to uradili, uspeli ste da ujedinite Srbiju, nikakvu računicu niste imali, nikakvim se nesportskim metodama niste služili i zaista sam zadovoljan i srećan zbog vaše pobede – obratio se premijer Aleksandar Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbalerima Srbije koji su sinoć pobedili reprezentaciju Albanije u Elbasanu rezultatom 2:0. 
– Sinoć je cela Srbija bila ujedinjena, svi smo ponosni i radosni zbog vaše pobede, zbog toga koliko ste borbenosti pokazali na terenu. Doneli ste odgromnu radost Srbiji, Republici Srpskoj, posebno Kosovu i Metohiji, svim građanima Srbije, ne samo Srbima, svi su se radovali. Vratili ste veru u sport – rekao je premijer reprezentativcima u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi. 
Rekao je i da od njih očekuje da u narednim kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji ostvare plasman i da je uveren kako tamo niko neće imati veću podršku od njih. 
U tom delu razgovora viđena je i jedna zanimljiva situacija kada je Nemanja Matić upitao premijera kada će nacionalni tim dobiti novi stadion. Bane Ivanović je dobacio da je to pitanje namešteno, a Vučić u šali odgovorio da je ‘to sigurno Tole namestio’, nakon čega je nastao opšti smeh u sali.
– Naše firme već su angažovanje na izgradnji i rekonstrukciji stadiona u Rusiji, bilo bi važno da to ne propustimo – poručio je premijer, siguran da će imati veliku podršku naroda i još jednom naglasio: pokazali ste kako se pobeđuje u najtežim okolnostima, a mi ćemo gledati da vas kopiramo. 
On je pozvao građane da dođu na utakmicu s Portugalijom u nedelju i ponovo pruže podršku nacionalnom timu. 
– Vi ste velike zvezde i junaci našeg naroda, uživajte u toj pobedi i molim vas da se i svaki drugi put kad igrate za Srbiju borite. Nekada ćete pobediti nekada iztgubiti, ali narod samo traži da se borite i dajete sve od sebe – poručio je Vučić. 
Premijer je od kapitena Branislava Ivanovića dobio dres na poklon, a od junaka pobede u Elbasanu Adema Ljajića loptu, dok je zamenik kapitena Aleksandar Kolarov poklonio dres ministru sporta Vanji Udovičiću
The post VESELO U ‘KUĆI FUDBALA’: Tole ‘namešta’ i pitanja za premijera Vučića! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarov skočio na Vučića: A, što tako?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2015

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov "skočio" je na premijera Aleksandra Vučića tokom zanimljive, opuštene i šaljive rasprave u "Kući fudbala"...U pozitivnom raspoloženju posle pobede u Albaniji od 2:0, i to golovima u 90. i 93. minutu, "orlovi" su ćaskali s premijerom, a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.