VELJKO RAŽNATOVIĆ U REPREZENTACIJI: Cecin sin se protiv Rusa sprema za ZLATNU RUKAVICU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO RAŽNATOVIĆ U REPREZENTACIJI: Cecin sin se protiv Rusa sprema za "ZLATNU RUKAVICU" (FOTO)

Pravo mesto da se dokaže.

Najbolji bokseri Srbije i Rusije odradili su  zajednički trening u novootvorenom Bokserskom centru u SC Voždovac na Banjici, a jedan od pozvanih bio je i Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović.

#allthewayup Slava Bogu 🐯

Објава коју дели ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 17. Нов 2018. у 1:50 PST

Veljko je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri još neporažen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a od skoro se bori u Superligi Srbije.

Ajmo!! 🇷🇸

Објава коју дели ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 20. Нов 2018. у 9:37 PST

Mladi dvadesetdvogodišnji bokser pobedom je debitovao u Superligi Srbije u boksu.

Ražnatović je kao član BK Loznica savladao savladao boksera Nikolu Kneževića koji nastupa za BK Vojvodina.Ražnatović i Knežević odmerili su snage u kategoriji do 91 kilograma. Veljko je uspeo da nokautira rivala, razornim krošeom ga je bacio na pod i sudija je odmah prekinuo meč.

Pobednička 🇷🇸😎🇷🇸

Објава коју дели ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 21. Нов 2018. у 2:28 PST

Trening sa Rusima je organizovan pod pokroviteljstvom Saveza, a u okviru priprema za popularni turnir ''Zlatna rukavica'' koji će se održati u Nišu 1. decembra od 19 časova u hali Čair.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.