Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO PRIZNANJE: Srpski stručnjak postao počasni građanin Urmije

Slobodan Kovač, proslavljeni odbojkaški reprezentativac i osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju, trenutno selektor reprezentacije Irana, proglašen je počasnim građaninom Urmije, glavnog grada provincije Zapadni Azerbejdžan u Iranu.

Slobodan „Boba“ Kovač je ostavio neizbrisiv trag igrajući dve godine za Urmiju od >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 2004. – 2006.
Mohamad Hazratpur, gradonačelnik Urmije, predao je Kovaču priznanje pre početka meča polufinala plej – ofa Prvenstva Irana između Šahrdari Urmije i Mizan Korasana.
Slobodan Kovač je od prošle godine selektor Irana, sa kojim je zauzeo 4. mesto u Svetskoj ligi 2014 i 6. mesto na SP 2014. u Poljskoj, kao i 1. mesto i zlatnu medalju na Azijskim igrama 2014.
hotsport.rs
The post VELIKO PRIZNANJE: Srpski stručnjak postao počasni građanin Urmije appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Veliko priznanje za Bobu Kovača

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015, 10:12

Bivši reprezentativac Jugoslavije postao je počasni građanin iranskog grada Urmija...Foto: MN Press..Slobodan Kovač prošle godine je preuzeo odbojkašku reprezentaciju Irana i čelnici tog saveza prezadovoljni su rezultatima koje je postigao sa nacionalnim timom...Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.