VELIKO POJAČANJE ZA ORLOVE: Centar se priključio reprezentaciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2022, 16:52

VELIKO POJAČANJE ZA ORLOVE: Centar se priključio reprezentaciji (FOTO)

Želi da pomogne.

Stručni štab i Košarkaški savez Srbije uložili su velike napore kako bi ekipa dobila veliko pojačanje pred mečeve sa Slovačkom - na raspolaganje selektoru stavio se i Filip Petrušev.

Centar Anadolu Efesa dobio je dozvolu Ergina Atamana da se pridruži nacionalnom timu odmah posle ubedljivog trijumfa nad Makabijem iz Tel Aviva u Istanbulu (109:77) gde je posle pet evropskih utakmica pauze dobio skoro pet minuta na parketu.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Filip Petrušev se Srbiji priključio i za gostovanje Belgiji u novembru, takođe posle izvršenih klupskih obaveza i tada bio među najboljima na parketu, ali je tada domaćin na kraju ipak odneo pobedu.

Ipak, ostaje još da se vidi da li će momak iz Beograda igrati obe utakmice ili samo jednu, večeras ili u ponedeljak. To će odlučiti stručni štab.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.