VELIKO POJAČANJE: Najbolji strelac u ISTORIJI Superlige po četvrti put potpisao za Rad (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 14:45

VELIKO POJAČANJE: Najbolji strelac u ISTORIJI Superlige po četvrti put potpisao za Rad (FOTO)

Borba za opstanak.

Fudbalski klub Rad saopštio je da je redove tog superligaša pojačao Andrija Kaluđerović. Kaludjerović je tako četvrti put u karijeri potpisao ugovor sa Građevinarima.

- Rado se vraćam na Banjicu, tu se zaista osećam najprijatnije. Sa svim ljudima iz kluba imam izuzetan odnos. Godi mi činjenica da u mene imaju veliko poverenje i na meni je da to opravdam na najbolji način - rekao je Kaluđerović, prenosi klub.

https://t.co/mqGfjp1pH5 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/3f93GsXsZG

— Фудбалски клуб Рад (@FK_RAD) February 6, 2021

Rad je trenutno na 17. poziciji na tabeli Super lige Srbije sa 16 osvojenih bodova.

- Svestan sam da je situacija teška, možda i najteža od svih dosadašnjih. Da ne verujem u opstanak, sigurno se ne bih vratio. Najveća želja mi je da Rad ostane u ligi - rekao je Kaluđerović, najbolji strelac u istoriji Super lige.

 Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

Fudbaleri Rada sutra igraju prvi meč u prolećnom delu šampionata, kada će na svom stadionu dočekati Proleter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.