VELIKI čovek Nemanja Matić: Srbi u Australiji će PAMTITI

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI čovek Nemanja Matić: Srbi u Australiji će PAMTITI

Sjajan gest jedne od najvećih srpskih fudbalskih zvezda u Australiji.

Foto: MN Press

Samo dan nakon što je sa Mančester junajtedom došao na pripreme u australijski grad Pert, Nemanja Matić dobio je na društvenim mrežama poruku od predstavnice lokalne zajednice Srba.

Ona ga je pozvala da poseti svoje zemljake koji žive u Pertu, daleko od otadžbine, a on je odmah pokazao svoju veličinu.

Dogovorili su se za "sekund". Ovako je to izgledalo...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Pre samo 48 sati, poslala sam privatnu poruku Nemanji Matiću i pitala sam ga da li može dođe u posetu lokalnom srpskom fudbalskom klubu "Dijanela beli orlovi", da bi sreo decu... I pošto je takav-kakav je, dobrodušna legenda mekog srca, odmah je odgovorio sa 'DA!'"

"Ono što je usledilo je verovatno najuzbudljiviji događaj u našoj zajednici ikad. Ovo nikada nećemo zaboraviti!", napisala je korisnica Twittera potpisana kao "Milly Borkovic"

Ona je podelila nekoliko klipova tog druženja, kome se Matić odmah rado odazvao. Zajedno sa njim, bio je i snimatelj Mančester junajteda, koji je na zvaničnom klupskom profilu pokazao kako je Nemanja dočekan.

Pogledajte još jedan lep gest velikog fudbalera, odavno poznatog po dobročinstvu.

@NemanjaMatic was a man in demand when he paid a visit to a Serbian football club in Perth! pic.twitter.com/leR8BA5Sp7

— Manchester United (@ManUtd) 11. јул 2019.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.