VELIKI USPEH SRPSKOG TEKVONDOA: Osvojena i treća medalja na Evropskim igrama

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 21:43

VELIKI USPEH SRPSKOG TEKVONDOA: Osvojena i treća medalja na Evropskim igrama

Blizu smo bili i drugog zlata.

Srpska tekvondistkinja Nadica Božanić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 73 kilograma na Evropskim igrama koje se održavaju u poljskom gradu Krakovu.

U ponedeljak je srpska tekvondistkinja Nadica Božanić uspela da obezbedi plasman u finale, ali je nažalost u borbi za zlatno odličje poražena od Turkinje Sude Jaren Uzunčavdar.

Prethodno su srski tekvondoisti doneli dve medalja iz Krakova.

Stefan Takov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je posle velike borbe u meču za treće mesto slavio nad bugarskim takmičarom Kalojanom Binevim (kategorija do 74 kilograma), a zlato je donela Aleksandra Perišić  u disciplini do 67 kilograma na Evropskim igrama u Krakovu. Ona je u finalu bila bolja od Sesilije Kastro Burgos iz Španije sa 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.