VELIKI USPEH: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove u četvrtfinalu Kupa CEV

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 23:29

VELIKI USPEH: Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove u četvrtfinalu Kupa CEV

Sledeći rival francuski Bezije.

Odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove ostvarile su veliku uspeh plasmanom u četvrtfinale CEV Kupa za odbojkašice.

Odbojkašice ekipe iz Stare Pazove savladale su ekipu Miluza u Francuskoj sa 3:1 u setovima, i tako "zapečatile" treće mesto u grupi, i plasman u četvrtfinale drugog po jačini klupskog evropskog takmičenja.

Miluz je bolje otvorio meč, i poveo sa 1:0 u setovima, ali to nije obeshrabrilo izabranice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jova Cakovića, koje su u nastavku došle do velikog preokreta, i ispostavilo se, velike pobede.

- Čestitke mojim igračicama, čestitke i stručnom štabu. Nadam se da smo ispisali opet istoriju za naš klub i za srpsku odbojku, i voleo bih da se ne zaustavimo ovde, već da nastavimo sa pobedama i u CEV Kupu - rekao je Caković nakon meča.

Ovo je inače druga pobeda Jedinstva u grupnoj fazi Lige šampiona, i druga protiv Miluza, pošto su i u Staroj Pazovi bile bolje od francuskog tima, tada sa 3:2.

Protivnik Jeidnsvta u četvrtfinalu Kupa CEV biće francuski Bezije. Ova ekipa eliminisala je Crvenu zvzdu. U prvoj utakmici, odigranoj u Beogradu crveno-bele su slavile sa 3:2, ali je u revanšu Francuskoj Bezije trijumfovao sa maksimalnih 3:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.