VELIKI UDARAC ZA INTER: Pobredio se ključni igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 15:45

VELIKI UDARAC ZA INTER: Pobredio se ključni igrača

Mora na pauzu.

Fudbaler Intera Markus Tiram povredio je mišić desne butine tokom prve utakmice osmine finala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida, saopštio je danas italijanski klub. Tiram se povredio neposredno pred kraj prvog poluvremena utakmice protiv Atletiko Madrida koji je Inter dobio sa 1:0.

Inter je jedino naveo da će francuski napadač ponovo biti pregledan u narednim danima, ne navodeći koliko će biti odsutan.

Prema pisanju italijanske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štampe, Tiram bi mogao da odsustvuje dve nedelje sa terena, ali bi trebalo da se vrati za revanš osmine finala protiv Atletika 13. marta.

Tiram, koji je ove sezone upisao deset golova i devet asistencija u ligi, mogao bi da propusti utakmice protiv Lećea, Atalante i Đenove u Seriji A.

Inter je prvi na tabeli Serije A sa devet bodova više od Juventusa i 11 više od trećeplasiranog Milana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.