VELIKI SI NIKOLA: Košarkaš stigao u Crnu Goru sa IKONOM u rukama! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI SI NIKOLA: Košarkaš stigao u Crnu Goru sa IKONOM u rukama! (FOTO)

Ljudina.

Košarkaš Barselona Nikola Mirotić krenuo je iz Lješanske Nahije ka Podgorici. Veliki srpski humanitarac i rođeni Podgoričanin, juče je obišao Manastir Ostrog. On će večeras prisustvovati molebanu i litiji u Podgorici koju će predvoditi vladika raško-prizrenski Teodosije.

Uz njega su supruga i sin, što je košarkaš objavio na društvenim mrežama. Bivši reprezentativac Španije je i potpisnik peticije za povlačenje zakona koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je parafiralo oko 100.000 vernika u Crnoj Gori.

Košarkaš Nikola Mirotić na litiji https://t.co/aAZ0mDsKwE

— EKSPRES Novosti (@EKSPRESNovosti) February 16, 2020

Nikola se nedavno obratio pravoslavnom narodu video porukom u kojoj je pozvao na jedinstvo, veru, poklonio se narodu, zbog ljubavi i ponosa koji iskazuje u teškim momentima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.