VELIKI PROBLEM: Zvezda bez važnog igrača do kraja sezone? Ovo niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:39

VELIKI PROBLEM: Zvezda bez važnog igrača do kraja sezone? Ovo niko nije očekivao

Različite informacije...

Dve su verzije: Crvena zvezda bi uskoro ponovo mogla da računa na Kostu Nedeljkovića, ali bi supertalentovani desni bek mogao da propusti ostatak sezone, piše Mozzart sport.

Različite su prognoze oko povratka u tim 18-godišnjaka koji je nedavno postao član Aston vile u transferu vrednom devet miliona evra. Nedeljković je ostao na pozajmici u Crvenoj zvezdi, ali je u ovom trenutku nejasno kada će se vratiti na teren.

Niko ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želi da daje tačne prognoze, posebno što njegovo zdravlje svakodnevno prate ljude iz Aston vile. I dalje Nedeljković radi smanjenim intenzitetom i to vežbe oporavka.

Mladog desnog beka muče bolovi u kuku, a na pregledima u Birmingemu je ustanovljeno da je došlo do zamora materijala i optrećenja momka koji je rođen 2005. godine.

Kosta Nedeljković je tokom jeseni odigrao 26 mečeva u svim takmičenjima. Sezonu je počeo u Grafičaru, igrao je i za omladinski tim Crvene zvezde, a onda ga je Barak Bahar prekomandovao u prvi tim gde je apsolutno opravdao poverenje, čak i u mečevima Lige šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.