VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Zvezda DRASTIČNO oslabljena protiv Libereca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 08:29

VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Zvezda DRASTIČNO oslabljena protiv Libereca!

Crveno-beli dočekuju Čehe u drugom kolu Lige Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Lige Evrope dočekuju Slovan iz Libereca (četvrtak), a uoči meča sa češkim klubom, trener srpskog šampiona Dejan Stanković suočio se sa određenim kadrovskim problemima.

Neće Zvezda moći da suprostavi gostima najjači sastav. Posle preležane korone, u ekipu se vratio vezista Mirko Ivanić i konkurisaće, umesto Srđana Spiridonovića, za startnu jedanaestoricu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je, kako "Žurnal" piše učešće Gelora Kange i dalje pod ogromnim znakom pitanja.

Gabonac još ne trenira, posle oporavka od virusa Covid-19 i neophodno je da se steknu određeni uslovi za tako nešto. Zato vezista crveno-belih sigurno neće biti starter protiv Čeha, a minimalne su šanse i da bude na klupi.

Meč Crvena zvezda - Slovan Liberec igra se na stadionu "Rajko Mitić" od 18.55 časova, a pravdu će deliti Portugalac Fabijo Verisimo, pomagaće mu Luiš Kampos i Pedro Nuno Se sa Martins, dok je četvrti arbitar Antonio Emanuel Karvaljo Nobre.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.