VELIKI PREOKRET: Vraća se Aleksandar Pešić

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 14:56

VELIKI PREOKRET: Vraća se Aleksandar Pešić

Pregovori trajali do ponoći.

Aleksandar Pešić okončaće pozajmicu u Seulu početkom jula i vratiće se u redove Al Itihada. Nekadašnji napadač Crvene zvezde nije uspeo da se dogovori sa korejskim klubom oko modela za nastavak saradnje i pokušaće da se izbori za što povoljniji status u Saudijskoj Arabiji, piše Sportski žurnal.

– Pregovarali smo do ponoći po ovdašnjem vremenu. Nismo se dogovorili oko uslova. Seul ne može da ispuni uslove iz mog ugovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Saudijskoj Arabiji, tako da ću za mesec i nešto dana da se vratim u Itihad - rekao je popularni Šilja za Sportski žurnal.

ملخص لجميع اهداف لاعب @ittihad المعار الصربي بيزيتش مع سيئول الكوري 😍 ! اهداف اشكال وانواع باليمين باليسار ورأسيات مهاجم متكامل ! كيف تفكر تخلي بوني وهذا لاعبنا

[HD] 2019 FC서울 페시치 골 모음 (All Goals of FC Seoul Aleksandar Pešić in 2019) https://t.co/HktEDoxoFk via @YouTube

— Mohammed Alghamdi (@7_7modi) May 22, 2020

Pešić je za Seul odigrao 25 prvenstvenih mečeva i postigao 10 golova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.