VELIKI PREOKRET, NIŠTA OD GRAN KANARIJE: Evo gde će sledeće sezone igrati Džon Holand

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 20:35

VELIKI PREOKRET, NIŠTA OD GRAN KANARIJE: Evo gde će sledeće sezone igrati Džon Holand

Jednogodišnji ugovor.

Američki košarkaš Džon Holand igraće naredne sezone u Izraelu, gde je danas potpisao za Hapoel, saopšteno je na sajtu kluba iz Tel Aviva. Kako je saopšteno, doskorašnji član Crvene zvezde je sa čelnicma izraelskog kluba potpisao jednogodišnji ugovor.

Podseća se da je Holand prošle sezone odigrao 37 takmičarskih utakmica za Zvezdu u ABA ligi i Evroligi, kao i da je pre toga bio odličan u Bursi sa kojom je stigao do finala Evrokupa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Trener Hapeola Deni Franko nije krio zadovoljstvo zbog dolaska Holanda.

להודעה המלאה -> https://t.co/dk3AzatLcu@Jholland_23 ❤️🤍 pic.twitter.com/wdQjPlXVEr

— Hapoel Tel Aviv BC (@HapoelTLVBC) July 27, 2023

- Srećan što nam se Džon pridružio. Iskustvo, fizička sposobnost, sposobnost šuta i glad koje nosi sa sobom će nam pomoći da težimo da ostvarimo sve ciljeve i odgovorimo na izazove sa kojima se suočavamo - rekao je Franko.

Džon Holand je prema broojnim navodima trebao da pređe u redove osvajača Evrokupa Gran Kanarije, ali je očigledno došlo do velikog preokreta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Vuleta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.