Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PEH: Bejl se povredio, propušta Atletiko

Veliki peh dogodio se za Karla Anćelotija i navijače Real Madrida na meču ovog kluba sa Malagom koji je u subotu odigran na “Santjago Bernabeu”.
Naime, reprezentativac Velsa doživeo je povredu tetive tokom prvog poluvremena ovog susreta i nije bio u stanju da nastavi meč.
Bejl je stradao već u petom minutu utakmice, a umesto njega je na teren ušao Havijer Ćićarito Ernandez. Krilni fudbaler “Los Blankosa” tokom ove sezone na 27 mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << upisao je 13 golova i bio je jedan od ključnih igrača ovog tima.
Ono što, sasvim sigurno, može dodatno da zabrine Karla Anćelotija jeste da se Bejl povredio i da je grču napustio teren na samo četiri dana pred revanš meč Lige šampiona sa Atletiko Madridom.
Ukoliko Velšanin bude morao da propusti ovaj duel, biće to više nego snažan udarac za Kristijana Ronaldai drugove.
hotsport.rs
The post VELIKI PEH: Bejl se povredio, propušta Atletiko appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šok na kraljevskom dvoru: Luka Modrić završio sezonu! Na štakama i u suzama napustio Bernabeu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2015

Realov vezista mora da pauzira šest sedmica, postoji nada da zaigra u finalu Lige šampiona, ali Anćelotijeva ekipa mora njajpre bez njega i Bejla da eliminiše Atletiko..Namrgodilo se čelo Karlu Anćelotiju, uvatili su se za glavu navijači Real Madrida. Za Luku Modrića, jednog od ključnih igrača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.