VELIKI NOVAK PREUZEO ODGOVORNOST ZA PORAZ: Kada izgubite za svoju zemlju, gorak ukus je još i veći

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 22:02

VELIKI NOVAK PREUZEO ODGOVORNOST ZA PORAZ: Kada izgubite za svoju zemlju, gorak ukus je još i veći

Verovatno jedan od najtežih dana u karijeri Đokovića.

Italija je savladala Srbiju sa 2:1 u polufinalu Dejvis kupa u Malagi, a ovo je verovatno jedan od najtežih dana u karijeri Novaka Đokovića. Prvo je u singlu izgubio od Sinera iako je imao tri meč lopte koje su vodile Srbiju u finale, a zatim je i u dublu sa Miomior Kecmanovićewm poražen i tako je ostao bez prilike da po drugi put uzme "salataru".

- Čestitam Italiji, zaslužili su. Naročito Janik, gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nije promašivao. Za mene lično, ovo je veliko razočaranje. Preuzimam odgovornost zbog tri meč lopte. Kada izgubite za svoju zemlju, gorak ukus je još i veći -  rekao je Novak.

Osvrnuo se i na te tri meč lopte koje je imao u singlu protiv Sinera.

- Na ovom nivou, protiv takvog tenisera, sve se desi brzo. Servirao je izuzetno dobro, pogađao mesta. Mora da se kaže svaka čast. Znamo da ima jedan od najbržih forhenda. Nije me to iznenadilo. Znam Janikov kvalitet. Mislio sam da će opasti i finalu, ali je zadržao nivo. Kad god je trebalo, pronalazio je servis - dodao je najbolji svetski teniser.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novak Đoković preuzeo odgovornost za poraz od Italije: Gorak ukus u ustima kada izgubiš za svoju zemlju

Izvor: Danas, 25.Nov.2023

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posle poraza od Italije u Dejvis kupu da je on odgovoran za ispadanje Srbije u polufinalu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.