Izvor: HotSport.rs, 15.Dec.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKANI SE OTIMAJU ZA SRBINA: A on bira između, Premijer lige, Primere i Bundeslige

Nakon što su se dogodile turbulencije na relaciji Nemanaj Gudelj – Ajaks, postalo je jasno da Srbin više neće imati budućnost u toj ekipi.
Probleme koji su se desili u prethodnom periodu će pokušati da iskoriste Hamburg, Sosijedad, Sevilja i Sautempton.
Cena za našeg veznjaka je drastično pala, ali će tek padati u nastavku sezone ukoliko amsterdamski klub ne proda ovog fudbalera u januaru. Minimalna cena na koju bi Ajaks pristao je, navodi se, šest miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Španski timovi Sosijedad i Sevilja već odavno prate Gudelja, dok se Hamburg uključio nešto kasnije u trku za Srbina. “Sveci” su treći premijerligaš koji pokazuje interesovanje za srpskog reprezentativca nakon Barnlija i Sanderlenda koji su se vremenom utajili, ali ne bi bilo neočekivano i da te ekipe pošalju svoje ponude za bivšeg kapitena AZ-a.
The post VELIKANI SE OTIMAJU ZA SRBINA: A on bira između, Premijer lige, Primere i Bundeslige appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.