VELIKA TUGA: Preminuo sin Željka Pantića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TUGA: Preminuo sin Željka Pantića!

Strašna vest.

Mladi Isaija Pantić preminuo je posle duge i teške bolesti.

Ova vest nam je potvrđena iz Partizana:

- Dragi naši, nažalost moram da vam javim da nas je nspustio naš hrabri dečak Isaija - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Naš dragi hrabri dečače, znamo koliko si voleo Partizan i koliko si hrabro išao sa nama u svaku bitku! Tako jako i hrabro si se borio i u svakoj sekundi svog života! Ipak, došlo je vreme da se odmoriš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da nas bodriš sa uzvišenijeg mesta! Zauvek ćeš biti u našim srcima! Tvoj Partizan!🙏

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on Nov 10, 2019 at 7:26am PST

Podsetimo, Isaiji Pantiću je u junu 2017. otkriven zloćudni tumor mozga, posle čega je usledila operacija u inostranstvu.

Stanje dečaka se kasnije poboljšalo, međutim, nije uspeo da istraje u najvažnijoj životnoj utakmici. Pre početka utakmice u Humskoj, između Partizana i Inđije, minutom ćutanja odata je počast Isaiji Pantiću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.