VELIKA TRAGEDIJA: Proslavljeni sportista izvršio SAMOUBISTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 20:12

VELIKA TRAGEDIJA: Proslavljeni sportista izvršio SAMOUBISTVO!

Imao je samo 48 godina.

Proslavljeni ragbi igrač Kristofer Dominici iz Francuske tragično je preminuo u 48. godini.

PSŽ je poražen u Lajpcigu u prošlom kolu Lige šampiona, i večeras (21.00) mu treba pobeda protiv istog rivala, inače će ozbiljno „visiti“ za prolaz dalje. Kvota na keca je 1,63, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - RB Lajpcig.

Kako prenose francuski mediji, nesrećni Dominici je prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još uvek nepotvrđenim informacijama izvršio samoubistvo. Navodno je skočio sa krova zgrade u kojoj je živeo.

🚨Le monde du sport sous le choc

Christophe Dominici a été retrouvé mort cette après midi à 48 ans, dans le Parc de Saint Cloud

Son essai de légende dans ce match de légende contre les All Blacks en 1999#dominici pic.twitter.com/6rHL6y4Fl8

— Paul Vexiau (@PVexiau) November 24, 2020

Podsetimo, radi se o nekadašnjem igraču ragbija koji je bio jedan od najvećih zvezda nacionalnog tima Trikolora, za koje je nastupao 67 puta, a bio je deo tima koji je napravio veliko iznenađenje elimisavši tada velikog favorita Novi Zeland u polufinalu Svetskog prvenstva 1999. godine.

Bio je aktivan na terenu sve do 2008. godine, dok je sa Galskim petlovima osvojio šest titula u "Kupu šest nacija".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.