VELIKA TRAGEDIJA: Dečaka (9) UBIO GROM dok je trenirao sa drugom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 09:11

VELIKA TRAGEDIJA: Dečaka (9) UBIO GROM dok je trenirao sa drugom (VIDEO)

Srceparajuće.

Celu Veliku Britaniju je ovih dana šokirala bizarna smrt devetogodišnjeg dečaka Džordana Benksa, fudbalera koji je nastupao za mlade kategorije Klifton Rendžersa. Naime, njega je na terenu u Blekpulu pogodila munja dok je trenirao jedan-na-jedan sa drugom.

Ubrzo je nesrećni dečak podlegao povredama.

Benks je bio veliki navijač Liverpula, a vezista "Redsa" Džejms Milner ga je nedavno pohvalio jer je mladi fudbaler istrčao 80 km u humanitarnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akciji kojom je pomogao da se prikupi 2.500 funti.

A special boy taken far too soon.

RIP Jordan, YNWA.

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ pic.twitter.com/sldXfNp2a1

— James Milner (@JamesMilner) May 12, 2021

Ljudi su i dalje u neverici posle strašne tragedije i ostavljaju oproštajne poruke i cveće na mestu nesreće, a Džordana opisuju kao "prelepo dete", "blistavo svetlo" i "inspiraciju" za sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.