VELIKA ŠTETA: Srbija izgubila od Argentine i otežala put na finalni turnir

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 07:35

VELIKA ŠTETA: Srbija izgubila od Argentine i otežala put na finalni turnir

Postojala šansa za trijumf, ali...

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Argentine u Ligi nacija rezultatom 3:1. Imali su Orlovi lepu prednost u trećem setu, i šansu da trijumfom priđu finalnom turniru.

Odlično je Srbija igrala prvi set, dobila ga 25:19, ipak Argentina se odmah vratila, pa je bio ubedljiv rezultat u drugom setu 25:16 za Gaučose.

Početak trećeg seta je verovatno i prelomio meč i tu se pokazuje da je Srbija zaista imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za čim da žali u ovom porazu. Srbija je imala 8:2 ali to nije zadržala. Stigla je Argentina do 10:10 i veoma brzo preokrenula set. Poslednji je bio "odrađivanje posla" jer je u njemu Argentina bila bolja 25:18.

Kada se zna da je pre ovog meča bila samo jedna pobeda razlike u korist Argentine, ovaj duel je bio zaista veoma značajan sa aspekta tabele i plasiranja na završni turnir.

Sada je razlika dve pobede i Argentina je ozbiljno pobegla Srbiji, dok će Orlovi sada imati borbu sa Holandijom za osmo mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.