Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA NAGRADA: Naša Daria dobila posebno priznanje za ulazak u kuću slavnih!

Daria Živanović (Filipović) je srpska  atletičarka koja je poslednjih godina studirala i usavršavala se u Americi na koledzu. Nakon što je uspela da završi fakultet sa desetkom, ona je dobila i posebno priznanje za ulazak u kuću slavnih (Hall of fame).

Ona je šampionka i rekorderka države Nju Džersi u bacanju kugle, diska i kladiva, još jedna je u nizu naših mladih uspešnih sportista i jedina koja je uspela da dobije ovu nagradu.
Uslov za dobijanje ovog priznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jeste da  rekord ne obori niko narednih deset godina, tako je Daria bila nominovana za ovu prestižnu nagradu, a juče joj je i uručena na svečanoj večeri.
Daria je počela da se bavi atletikom pre 15.godina, i ostvarivala je odlične rezultate , bila je u reprezentaciji Srbije kao juniorka , članica je Atletskog kluba Partizan, a i dalje drži pionirski rekord Jugoslavije u bacanju kladiva.
The post VELIKA NAGRADA: Naša Daria dobila posebno priznanje za ulazak u kuću slavnih! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darija Živanović u Kući slavnih u SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2015

Srpska atletičarka Darija Živanović Filipović, koja je studirala i usavršavala se na koledžu u Americi dobila je posebno priznanje, pošto je primljena u Kuću slavnih...Ona je šampionka i rekorderka države Nju Džersi u bacanju kugle, diska i kladiva, i jedina je u nizu srpskih mladih i uspešnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.