VELIKA AKCIJA DELIJA: Navijači Zvezde poslali JAKU poruku pred dolazak Nišlija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 12:01

VELIKA AKCIJA DELIJA: Navijači Zvezde poslali JAKU poruku pred dolazak Nišlija! (VIDEO)

Crveno-beli dočekuju Radnički.

Crvena zvezda će u 14. kolu Superlige dočekati Radnički (nedelja, 18.45), a pred duel sa Nišlijama, najvatrenije pristalice srpskog šampiona potrudile su se da upute apel svima kojima je crveno-bela boja u srcu.

Milan ozbiljno napada titulu, u osam kola ima sedam pobeda, a večeras (20.45) ga čeka ozbiljan ispit na gostovanju Bolonji. Kvota na dvojku je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bolonja - Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

Naime, Delije su pokrenule nesvakidašnju akciju, kojom pozivaju sve zvezdaše da nedeljno veče provedu na Marakani.

Najvatreniji navijači kluba iz Ljutice Bogdana su i ove nedelje organizovale "gerilsku akciju", pod nazivom "Svi putevi vode na Marakanu", u kojoj grafitima pozivaju publiku na najveći srpski stadion.

Navijači Crvene zvezde širom Beograda crtali su zanimljive grafite, sa ciljem da Marakana u nedelju uveče bude što punija.

Crveno-beli žele sa svojim navijačima da proslave uspeh u Evropi, jer su trenutno lideri u svojoj grupi, u Ligi Evrope, sa dve pobede, remijem i bez poraza.

Obzirom da kaskaju na superligaškoj tabeli za liderom i ljutim rivalom Partizanom, Stankovićevići izabranici nemaju drugog izbora protiv Nišlija osim nove "trojke".

U galeriji pogledajte kako su Delije pozvale sve navijače na nedeljni meč.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.