VELEOBRT: Šćepović ipak Seltikov!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT: Šćepović ipak Seltikov!

Neverovatan obrt u sagi oko Stefana Šćepovića i slavnog škotskog Seltika! Nekadašnji reprezentativac Srbije i njegov menadžer dugo su pregovarali sa klubom iz Glazgova, pričalo se da je ceo posao propao i da će napadač Sporting Hihona preći u španski Hetafe, ali i to se izjalovilo zbog finansijskih problema kluba iz Primere. Na kraju bivši igrač Partizana ipak je potpisao za Seltik i obavezao se na trogodišnju vernost popularnim Bojsima posle sjajne sezone u Segundi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Seltik će za Šćepovića platiti obeštećenje od 2,5 miliona funti Hihonu, a španski klub imaće pet odsto od sledeće prodaje. Do poslednjeg trenutka klub iz Glazgova je razmišljao da li da angažuje našeg napadača ili Šveđanina Jona Guidetija. Izbor je na kraju ipak pao na Šćepovića koji će sa Seltikom igrati u Ligi Evrope.

Zanimljivo, Slađan Šćepović, Stefanov otac, postigao je nezaboravni gol za Partizan u okviru Kupa UEFA 27. septembra 1989. baš protiv Seltika u poslednjim sekundama revanša 2. kola u Glazgovu! Domaćin je slavio sa 5:4, ali crno-beli su prošli dalje pošto su u prvom meču u Mostaru pobedili 2:1.



(FOTO: MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.