VELEOBRT: Rajković IZIGRAO Peruđu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELEOBRT: Rajković IZIGRAO Peruđu!

Neočekivan scenario.

Iako je bilo izvesno da ćemo Slobodana Rajkovića od naredne sezone gledati u dresu Peruđe, do ovog transfera ipak neće doći.

Veleobrt u slučaju nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je nekoliko meseci proveo sa Partizanom i pregovarao o mogućem dolasku u redove crno-belih.

Zanimljivo da je Rajković prošao lekarske preglede u Italiji, a zatim umesto parafiranja ugovora zatražio vreme da razmisli o svemu.

Nije iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prve prihvatio dvoipogodišnji ugovor koji mu je ponuđen, čelnici Peruđe su počeli da sumnjaju da je dobio poziv iz drugog kluba. Na kraju, tako je i bilo.

Prema pisanju italijanskog novinara Đanluke di Marcije, Srbin je dobio poziv iz Rusije i načelno je prihvatio da se preseli u tu zemlju. Član Serije "B" je otvorio konkurs za rešenje na poziciji štopera i očekuje se da do kraja nedelje predstavi pojačanje na ovom mestu.

Perugia, Rajkovic toccata e fuga: il difensore sceglie la Russia https://t.co/lxnIzI9wa7

— umbriaON (@umbriaOn) January 10, 2020

Još nije poznato ime kluba koji je pozvao Rajkovića i Peruđi pokvario gotovo dogovoren transfer.

Podsetimo, Partizan je dugo bio u konkurenciji za dovođenje bivšeg igrača OFK Beograda. Slobodan Rajković je dva meseca trenirao u Zemunelu, ali pregovori sa crno-belima nisu išli glatko.

Na početku je nekadašnji štoper HSV-a, PSV-a, Tventea, Vitesea i Palerma tražio platu od 600.000 evra na godišnjem nivou, usledilo je potom spuštanje cifre na 500.000 evropskih novčanica, ali su u Humskoj bili spremni da plate 300.000 evra po sezoni. Izgleda da je telefonski poziv iz Rusije bio presudan za Rajkovića.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda portparolka Vojvodine Beba Kružević.

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 6. Окт 2019. у 9:25 PDT

🚽 stories

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 2. Сеп 2019. у 1:06 PDT

🌊

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Авг 2019. у 8:09 PDT

🌞

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 10. Сеп 2019. у 1:44 PDT

Hi weekend 🙋 #weekendvibes✌ #calvinkleinunderwear #photoshooting📷 #smileforlife

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 1. Нов 2019. у 8:40 PDT

zaboravih da se nasminkam i isfeniram za trening

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 18. Јун 2019. у 5:46 PDT

🧟‍♀️

Објава коју дели Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) дана 3. Мај 2019. у 5:40 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.