Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2024, 11:36

VELEIZDAJA SRPSKOG GOLMANA: Mile Svilar pljunuo na Srbiju, više neće da brani za nacionalni tim!

Sramna odluka čuvara mreže Rome Mladi golman Mile Svilar (24) izabrao je put izdaje prema reprezentaciji Srbije, odbivši dalje nastupe za nacionalni tim, saznaje Informer. Ignorišući poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija za naredno okupljanje, Svilar je putem direktora Rome preneo čelnicima Fudbalskog saveza Srbije svoju nameru da ne želi da predstavlja zemlju na međunarodnoj sceni, ... Read more
The post VELEIZDAJA SRPSKOG GOLMANA: Mile Svilar pljunuo na Srbiju, više neće da brani za nacionalni tim! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok: Golman odbio da brani za Srbiju, hoće da promeni reprezentaciju!

Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024

Golman Rome Mile Svilar neće više da brani za reprezentaciju Srbije. Momak koji ima jedan nastup za Orlove preneo je ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije da nema više želju da se odaziva nacionalnom timu jer mu je plan da brani za drugu zemlju.

Nastavak na Sportal.rs...

(ANKETA) IZDAJA SVILARA NE DOTIČE PIKSIJA: Srbija ima prvoklasne golmane, ali ko treba da bude broj jedan?

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2024

Selektor je na slatkim mukama Kompletnu javnost u Srbiji je šokirala odluka Mileta Svilara da na jedan krajnje sramotan način odjavi zemlju svojih predaka i odluči da je bolje braniti za neku stranu državu koja nije njegova. Čuvar mreže Rome bio je na spisku selektora Orlova, Dragana Stojkovića...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.